Våra Tjänster

När det kommer till måleri i Stockholm så utför vi det allra mesta inom detta. Det spelar ingen roll om det är ett fritidshus, en stor villa, en lägenhet, lagerlokaler eller andra byggnader. Vi utför måleri på alla typer av hus och det för både privatpersoner och företag. Vi ser alltid till att jobba snabbt och effektivt, men ser alltid till att alla detaljer kommer med!

Måleri tjänster

Målning invändigt: Alla ytor på insidan av ditt hus, din lägenhet eller lokal är något vi kan ta oss an. Vi målar väggar, tak, golv med mera. Innan vi påbörjar målningen så ser vi till att göra ett grundligt förarbete, för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Saker som ingår i förarbete kan bland annat vara skrapning, borttagning av tapet eller spackling.

Tapetsering:

Att sätta upp en ny tapet gör mycket för ett rum. Vi kan självklart hjälpa dig med detta och erbjuder tapetsering med bra kvalitet.

Målning av nybyggnationer:

Om du har byggt nytt, kanske ett hus, ett fritidshus, eller en altan och behöver färg på detta, så fixar vi det! Det är extremt viktigt att måleriarbetet blir korrekt gjort från början, då det annars kan behövas göras om.

Utvändig målning:

Att måla om fasaden på huset är ett stort projekt, och kan kännas överväldigande att göra själv. Därtill kommer att man behöver komma upp med en lift eller stege om man har ett stort hus. Lämna över din fasadmålning till oss. Vi målar även om fönster, lister och andra detaljer.

Underhållsmålning:

Vi kan se till att måla om sådant som är slitet och tappat färg, oavsett vad det är. Kontakta oss för mer information om detta.

Övrig målning:

Vi kan även utföra övrig målning på förfrågan. Kontakta oss om vad du har för projekt.